Kontakt

Tlf. 40596170 mail: cafe@nvpro.dk

CAFE MENU

  1.                                      Tirsdag – Lørdag 12:00 – 15:30  – 17:00 – 20:00 

Vi bestræber os på af bruge lokale økologiske råvarer af bedste kvalitet 

Stjerneskud

Stegt & Dampet rødspætte filet – salat – brød – dressing – rejer – asparges – rogn 

125 ,- 

                                       Værftets tappas tallerken

                        Lufttørret skinke – pølser – oste – pate – tilbehør

                                         Serveret m/brød & smør

                                                             149,-

                                      Værftets fiske tallerken

                       Rejesalat – fiskedelle – sild – ål – Rimmet laks

                                        Serveret med brød & smør

                                                            149,-

                                                  Dagens suppe

                              Serveres m/ tilbehør og brød & smør

                                                            99,-

                                       Værftets Steak sandwich

              Salat – bagte tomater – syltede løg – estragon mayo

                                     Serveres m/stegte kartofler

                                                          139,-

                                                 Fiskefrikadeller

                        Grov remoulade – crudite – rugbrød – salat

                                                           119,-

                                             Dagens kage & kaffe

                                                         55,- / 65,-

                   Alle retter laves i ½ størrelse til ½ pris til børn                                                       under 12 år

                                             Velbekomme

 

Aftenmenu

Februar 2019

17:00 - 20:00

Forretter/starters

Stegt Kammusling

Blomkåls creme & brunet smør – Crudite – Urter – Grøn olie – Citron perler

 

99,-

Cevice af krokodillehale 

Gremolata af citron & persille – ramsløgs creme – rugknas – urtesalat 

99,-

 

Alle  forretter serveres med husets brød & smør

 

 

Hovedretter/Maincourses

 

Bøf af Okse Ribeye

Persilleglace – rødder – svampe – løg – urtesalat – trøffel

189,-

 

Bagt Torskeryg

Rødbede – tørsaltet bacon – jordskok – fritteret capers – brunet smør

199,-

 

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel & urter

 

Dessert/Desserts

 

Chokolade fondant

Hjemmerørt is – hvid & mørk chokolade – knas

89,-

 

Oste Tallerken

m/3 slags oste & tilbehør

89,-

 

2 retters menu 239,-

3 retters menu 289,-

 

Alle retter laves i ½ størrelse til ½ pris til børn under 12 år

 

Velbekomme!

Selskabsmenuer

Lille Pakke:

Buffet eller 3 retters menu – Velkomst drink & snacks

fri bar i husets (øl – vand – vin) i 3 timer

pris: 449,-

 

Stor pakke:

Buffet eller 3 retters menu – Velkomst drink & snacks – kaffe/kage buffet

fribar i husets øl-vand-vin i 4 timer

pris 589,-

 

Fuld pakke:

Velkomst drink & snacks v/ankomst

Forret på tallerken – Stor buffet (se menuer)

Kaffe & te som buffet

Avec til kaffen (baileys – portvin – cognac)

Husets Rød & Hvidvin på bordene – øl  & vand på flaske som drikkevare buffet med isterninger (tag selv) 17.00 til 01.00)

2 slags drinks (gin & tonic – mohjito) skænkes I baren (18.00 til 01.00)

Natmad (se menuer)

Borde dækket med stofdug – lys – friske blomster

pris pr person 899,-

 

Minimums Antal for at lukke cafeen er 50 couverter

Ekstra:

 

Opdækning af borde i stofdug og med lys og servietter og blomster                   pris pr person 25,-

Velkomst drinks & snacks                                                                                                pris pr person 45,-

Natmad                                                                                                                               pris pr person 45 ,-

Lukke cafeen under 50 cuv.                                                                                             5000 ,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buffet værftet

Buffet 1

Salat m/ bagt laks og citron og rejer og dildcreme

Carpaccio af okse med parmesan og trøffel og salater

Rejesalat med spidskål og rød dressing og rogn

Saftigt kalkun overlår marineret i sennep og honning

Rosa stegt oksecuvette m/ saute af årstidens grønt

kraftig sauce af rødvin & okseglace

små kartofler vendt med pesto og krydderurter og rygesalt

saftig Rødbede/Chokolade kage med vanilje creme og bær

329,-

 

Buffet 2

Lakse Carpaccio med urtemayo – citron – fennikel crudite

Tun mousse & sprøde salater

Små reje cocktail

Helstegt kalveculotte & glaserede rødder

Svinemørbrad med svampe og bacon

Kylling bryst vendt i citron og chutney og urter

Stegte små kartofler med citronskal og urter

Tomat salat med syltede rødløg og feta

Salat med vandmelon og feta og basilikum

Sommer trifli af rabarber og bær med vaniljecreme og crunch

Pris 379,-

 

Buffet 3 (koldt bord)

2 slags sild

Bagt laks med rejer og salat

Charcutteri fad med pølser og pate

Lun leverpostej med bacon og svampe

hønsesalat m/ svampe og rødløg og sennep

Roastbeef af okse ball tip steg med pickles og peberrod

Kartoffel salat med krydderurter og senneps creme

Frugt salat med chokolade og vanilje creme

Pris 289,-

 

 Receptions buffet

Rugbrøds stave med lakrids og spidskommen

Grøntsags stænger

2 slags dip

Reje spyd med koriander og lime samt vandmelon

Kylling spyd med ananas og karrycrunch

Bruschettas med svampe og gedeost samt syltede rødløg

Gulerods kage med krydderier og flødeost

oliven og grillede grøntsager

Pris 289,-

 

Minimums antal =  20 personer på alle menuer og buffeter

Minimums antal for at lukke restauranten er 50 personer

 

GOURMET MENU !!

5 Retters / Tallerken anretning

1 Ret: (forret)

tartar af jomfruhummer & rimmet torsk – rogn – sne – wasabi emulsion – falsk jord

 

2 Ret: (mellemret)

carpaccio af oksemørbrad – trøffel – parmezan chips – krydderurter – blomster – pinjekerner

 

3 Ret: (hovedret)

sousvide oksecuvette – confit a løg –  broccolicreme – grillede skorzonnerødder – persilleglace

 

4 Ret: (ost)

Danske oste – nøddecrunch – timian/honning – balsamico – figner

 

5 Ret: (dessert)

brombær sorbet – kondenseret mælk – pistache crumble – porcheret pære – pistache skum

 

pris pr person 479,- kr.

 

*inklusiv fri bar i 3 timer (øl-vand-vin) pris pr person 729,- kr.

 

inklusiv “fuld pakke” pris pr person 899,- kr.

 

 

 

Brunch Buffet:

Røræg/omeletter

Bacon 

Brunch pølser

Frikadeller

Græsk yogurt med hjemmelavet müsli & bær

Lun leverpostej med stegte svampe & bacon

Salat m/bagt laks & rejer

Pålægsfad

Marmelade

Smør

Skiveost

Skåret frugt fra årstiden

Pandekager

Rugbrød

Blandede lækre mørke & lyse brød

Croissant

M.m.

 

Brunch 199,- kr pr. person (uden drikkevarer)

—————————————————————-

Ad Libitum af  kaffe og te

pris pr. person 249,-

 

Minimums Antal v/brunch er 40 personer

 

 

 

 

Drikkevarer til Selskaber:

Kolde drikke:

Fadøl        lille 30,-  stor 55,-

Special øl på flaske  55,-

Alm øl på flaske 33 cl.       30,-

Sommersby        40,-

Sodavand på flaske 25,-

Appelsinjuice        30,- 

Æblejuice               30,- 

Hyldeblomstsaft   30,- 

 

Varme drikke:

Alm. Kaffe /Te           25,-

Stempelkaffe    lille 30,-  stor 40,-

Kande Te  lille 25,-  stor 35,-

Chai latte    40,-

Cafe latte – Au lait – Cappucino      Enkelt 30,-  dobbelt 40,-

Espresso   Enkelt 20,-  dobbelt 25,-

Varm chokolade m/flødeskum    40,-

Irish coffe m/2cl. whiskey     65,-

Kaffe m/2cl. baileys       65,-

 

 

 

 

 

Hvidvine:                                                          Glas/Flaske

Viu Manent – Sauvignon Blanc Reserva                                      40,-/189,-

Corte Giara Allegrini – chardonnay IGT                    239,-

Riesling Alsace                                                                       269,-

                                                 

Rosévine:                                                                 Glas/Flaske

Note Bleu Cotes de Procence St-Tropez              45,-/199,-

Geil Fruhburgunder Mosel Tyskland                                                55,-/239,-                              

 

Rødvine:                                                            Glas/flaske                                                                     

VIU MANENT cabernet sauvignon                                               40,-/189,-

Chateau Pesquie Les Terrasses Rouge                      50,-/239,-

Barberesco Cantina Terre del barolo                                 279,-

Corte Giara Allegrini  Ripasso Valpolicella               319,-

 

 

Dessertvin & Avec:                              Glas/flaske                                                                    

Dessert Øl no.5 Bryghus 14%                                                           35,-/129,-

Bailey´s 3 cl.                                                                     45,-/299,-

Cognac Braastad xo  3 cl.                                                                  65,-

 

 

*Prop priser på vin er 100,- kr. pr flaske man selv medbringer

*Prop priser på avec & spiritus 249,-

DER BETALES PR. ÅBNET FLASKE (70 CL) HVIS MAN SELV MEDBRINGER DRIKKEVARER

 

NATMAD:

 

Biksemad m/spejlæg og hjemmesyltede rødbeder

 

Chilli con carne m/nachos

 

Grillpølser og brød + tilbehør

 

Charcutterifad m/pølser – skinke – pate M.m.

 

 

 

Som Natmad til arrangement

pris pr person 45,- kr.

 

 

Som husmandskost/ret

Pris pr. Person 149,-

 

 

 

 

Sandwich og Anretninger

Trekant sandwich

Pris pr. Person 40,-

Store sandwich

Pris pr person 59,-

 

Landgangs flutes (4 slags pålæg)

Pris pr. Person 79,-

 

Tappas anretning

Pris pr. Person 99,-

 

Kold platte (frokost platte)

Pris pr. Person 139,-

 

Croissants m/fyld (hønsesalat – laksemousse – tunmousse)

Pris pr person 65,-

 

Der er mange muligheder:

ost/skinke – laks/guacamole – choricio/pesto – dyrlægens natmad

hønsesalat m/ bacon – kylling/karrysalat – serrano skinke og brieost

tun mousse – vegetar M.m.

 

Mødepakker på 1 sal

fra kl. 8.00 til 14.00

minimum 10 personer

 

1: let morgenmad – kaffe & te buffet – vand – frugt.

79,-

 

2: let morgenmad – sandwich – kaffe/te buffet – vand – frugt

99,-

 

3: frokost tallerken – kaffe/te – vand – 1 drikkevare

129,-

 

Der er stor fladskærm og alle tilslutnings muligheder

 

 

plads til 40 personerLille Pakke:

Buffet eller 3 retters menu – Velkomst drink & snacks

fri bar i husets (øl – vand – vin) i 3 timer

pris: 449,-

 

Stor pakke:

Buffet eller 3 retters menu – Velkomst drink & snacks – kaffe/kage buffet

fribar i husets øl-vand-vin i 4 timer

pris 589,-

 

Fuld pakke:

Velkomst drink & snacks v/ankomst

Forret på tallerken – Stor buffet (se menuer)

Kaffe & te som buffet

Avec til kaffen (baileys – portvin – cognac)

Husets Rød & Hvidvin på bordene – øl  & vand på flaske som drikkevare buffet med isterninger (tag selv) 17.00 til 01.00)

2 slags drinks (gin & tonic – mohjito) skænkes I baren (18.00 til 01.00)

Natmad (se menuer)

Borde dækket med stofdug – lys – friske blomster

pris pr person 899,-

 

Minimums Antal for at lukke cafeen er 50 couverter

Ekstra:

 

Opdækning af borde i stofdug og med lys og servietter og blomster                   pris pr person 25,-

Velkomst drinks & snacks                                                                                                pris pr person 45,-

Natmad                                                                                                                               pris pr person 45 ,-

Lukke cafeen under 50 cuv.                                                                                             5000 ,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buffet værftet

Buffet 1

Salat m/ bagt laks og citron og rejer og dildcreme

Carpaccio af okse med parmesan og trøffel og salater

Rejesalat med spidskål og rød dressing og rogn

Saftigt kalkun overlår marineret i sennep og honning

Rosa stegt oksecuvette m/ saute af årstidens grønt

kraftig sauce af rødvin & okseglace

små kartofler vendt med pesto og krydderurter og rygesalt

saftig Rødbede/Chokolade kage med vanilje creme og bær

329,-

 

Buffet 2

Lakse Carpaccio med urtemayo – citron – fennikel crudite

Tun mousse & sprøde salater

Små reje cocktail

Helstegt kalveculotte & glaserede rødder

Svinemørbrad med svampe og bacon

Kylling bryst vendt i citron og chutney og urter

Stegte små kartofler med citronskal og urter

Tomat salat med syltede rødløg og feta

Salat med vandmelon og feta og basilikum

Sommer trifli af rabarber og bær med vaniljecreme og crunch

Pris 379,-

 

Buffet 3 (koldt bord)

2 slags sild

Bagt laks med rejer og salat

Charcutteri fad med pølser og pate

Lun leverpostej med bacon og svampe

hønsesalat m/ svampe og rødløg og sennep

Roastbeef af okse ball tip steg med pickles og peberrod

Kartoffel salat med krydderurter og senneps creme

Frugt salat med chokolade og vanilje creme

Pris 289,-

 

 Receptions buffet

Rugbrøds stave med lakrids og spidskommen

Grøntsags stænger

2 slags dip

Reje spyd med koriander og lime samt vandmelon

Kylling spyd med ananas og karrycrunch

Bruschettas med svampe og gedeost samt syltede rødløg

Gulerods kage med krydderier og flødeost

oliven og grillede grøntsager

Pris 289,-

 

Minimums antal =  20 personer på alle menuer og buffeter

Minimums antal for at lukke restauranten er 50 personer

 

GOURMET MENU !!

5 Retters / Tallerken anretning

1 Ret: (forret)

tartar af jomfruhummer & rimmet torsk – rogn – sne – wasabi emulsion – falsk jord

 

2 Ret: (mellemret)

carpaccio af oksemørbrad – trøffel – parmezan chips – krydderurter – blomster – pinjekerner

 

3 Ret: (hovedret)

sousvide oksecuvette – confit a løg –  broccolicreme – grillede skorzonnerødder – persilleglace

 

4 Ret: (ost)

Danske oste – nøddecrunch – timian/honning – balsamico – figner

 

5 Ret: (dessert)

brombær sorbet – kondenseret mælk – pistache crumble – porcheret pære – pistache skum

 

pris pr person 479,- kr.

 

*inklusiv fri bar i 3 timer (øl-vand-vin) pris pr person 729,- kr.

 

inklusiv “fuld pakke” pris pr person 899,- kr.

 

 

 

Brunch Buffet:

Røræg/omeletter

Bacon 

Brunch pølser

Frikadeller

Græsk yogurt med hjemmelavet müsli & bær

Lun leverpostej med stegte svampe & bacon

Salat m/bagt laks & rejer

Pålægsfad

Marmelade

Smør

Skiveost

Skåret frugt fra årstiden

Pandekager

Rugbrød

Blandede lækre mørke & lyse brød

Croissant

M.m.

 

Brunch 199,- kr pr. person (uden drikkevarer)

—————————————————————-

Ad Libitum af  kaffe og te

pris pr. person 249,-

 

Minimums Antal v/brunch er 40 personer

 

 

 

 

Drikkevarer til Selskaber:

Kolde drikke:

Fadøl        lille 30,-  stor 55,-

Special øl på flaske  55,-

Alm øl på flaske 33 cl.       30,-

Sommersby        40,-

Sodavand på flaske 25,-

Appelsinjuice        30,- 

Æblejuice               30,- 

Hyldeblomstsaft   30,- 

 

Varme drikke:

Alm. Kaffe /Te           25,-

Stempelkaffe    lille 30,-  stor 40,-

Kande Te  lille 25,-  stor 35,-

Chai latte    40,-

Cafe latte – Au lait – Cappucino      Enkelt 30,-  dobbelt 40,-

Espresso   Enkelt 20,-  dobbelt 25,-

Varm chokolade m/flødeskum    40,-

Irish coffe m/2cl. whiskey     65,-

Kaffe m/2cl. baileys       65,-

 

 

 

 

 

Hvidvine:                                                          Glas/Flaske

Viu Manent – Sauvignon Blanc Reserva                                      40,-/189,-

Corte Giara Allegrini – chardonnay IGT                    239,-

Riesling Alsace                                                                       269,-

                                                 

Rosévine:                                                                 Glas/Flaske

Note Bleu Cotes de Procence St-Tropez              45,-/199,-

Geil Fruhburgunder Mosel Tyskland                                                55,-/239,-                              

 

Rødvine:                                                            Glas/flaske                                                                     

VIU MANENT cabernet sauvignon                                               40,-/189,-

Chateau Pesquie Les Terrasses Rouge                      50,-/239,-

Barberesco Cantina Terre del barolo                                 279,-

Corte Giara Allegrini  Ripasso Valpolicella               319,-

 

 

Dessertvin & Avec:                              Glas/flaske                                                                    

Dessert Øl no.5 Bryghus 14%                                                           35,-/129,-

Bailey´s 3 cl.                                                                     45,-/299,-

Cognac Braastad xo  3 cl.                                                                  65,-

 

 

*Prop priser på vin er 100,- kr. pr flaske man selv medbringer

*Prop priser på avec & spiritus 249,-

DER BETALES PR. ÅBNET FLASKE (70 CL) HVIS MAN SELV MEDBRINGER DRIKKEVARER

 

NATMAD:

 

Biksemad m/spejlæg og hjemmesyltede rødbeder

 

Chilli con carne m/nachos

 

Grillpølser og brød + tilbehør

 

Charcutterifad m/pølser – skinke – pate M.m.

 

 

 

Som Natmad til arrangement

pris pr person 45,- kr.

 

 

Som husmandskost/ret

Pris pr. Person 149,-

 

 

 

 

Sandwich og Anretninger

Trekant sandwich

Pris pr. Person 40,-

Store sandwich

Pris pr person 59,-

 

Landgangs flutes (4 slags pålæg)

Pris pr. Person 79,-

 

Tappas anretning

Pris pr. Person 99,-

 

Kold platte (frokost platte)

Pris pr. Person 139,-

 

Croissants m/fyld (hønsesalat – laksemousse – tunmousse)

Pris pr person 65,-

 

Der er mange muligheder:

ost/skinke – laks/guacamole – choricio/pesto – dyrlægens natmad

hønsesalat m/ bacon – kylling/karrysalat – serrano skinke og brieost

tun mousse – vegetar M.m.

 

Mødepakker på 1 sal

fra kl. 8.00 til 14.00

minimum 10 personer

 

1: let morgenmad – kaffe & te buffet – vand – frugt.

79,-

 

2: let morgenmad – sandwich – kaffe/te buffet – vand – frugt

99,-

 

3: frokost tallerken – kaffe/te – vand – 1 drikkevare

129,-

 

Der er stor fladskærm og alle tilslutnings muligheder

 

plads til 40 personer