CAFE MENU
- Tirsdag – Lørdag 12:00 – 20:00
Vi bestræber os på af bruge lokale økologiske råvarer af bedste kvalitet
Stjerneskud
Stegt & Dampet rødspætte filet – salat – brød – dressing – rejer – asparges – rogn
125 ,-
Røget ål & røræg
Smørstegt rugbrød – rygeost dressing – salater – radisse – purløg – rogn
149 ,-
Værftets tappas tallerken
Lufttørret skinke – pølser – oste – pate – tilbehør
Serveret m/brød & smør
149,-
Værftets fiske tallerken
Rejesalat – fiskedelle – sild – ål – Rimmet laks
Serveret med brød & smør
149,-
Dagens suppe
Serveres m/ tilbehør og brød & smør
99,-
Værftets Steak sandwich
Salat – bagte tomater – syltede løg – estragon mayo
Serveres m/stegte kartofler
139,-
Fiskefrikadeller
Grov remoulade – crudite – rugbrød – salat
119,-
Dagens kage & kaffe
55,- / 65,-
Alle retter laves i ½ størrelse til ½ pris til børn under 12 år
Velbekomme!
Aftenmenu
Februar 2019
17:00 - 20:00
Forretter/starters
Carpaccio af okse
Vesterhavs ost – pesto – trøffelmayo – balsamico – sne – salat
99,-
Hindbærgravet laks
Syltet skalotte – kørvel – citron perler – estragoncreme – rugbrødsknas
99,-
Alle forretter serveres med husets brød & smør
Hovedretter/Maincourses
Steak af oksefilet 200g
Jordskok – Variation af svampe – Timian
Sauce bordelaise tilsmagt trøffel
189,-
Urtepaneret Torsk
Rødbede – tørsaltet bacon – jordskok – fritteret capers
Hindbær Beurre blanc
199,-
Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel & urter
Dessert/Desserts
Chokolade fondant
Hjemmerørt is – hvid & mørk chokolade – knas
89,-
2 retters menu 239,-
3 retters menu 289,-
Alle retter laves i ½ størrelse til ½ pris til børn under 12 år
Velbekomme!
Selskabsmenuer
Lille Pakke:
Buffet eller 3 retters menu – Velkomst drink & snacks
fri bar i husets (øl – vand – vin) i 3 timer
pris: 449,-
Stor pakke:
Buffet eller 3 retters menu – Velkomst drink & snacks – kaffe/kage buffet
fribar i husets øl-vand-vin i 4 timer
pris 589,-
Fuld pakke:
Velkomst drink & snacks v/ankomst
Forret på tallerken – Stor buffet (se menuer)
Kaffe & te som buffet
Avec til kaffen (baileys – portvin – cognac)
Husets Rød & Hvidvin på bordene – øl & vand på flaske som drikkevare buffet med isterninger (tag selv) 17.00 til 01.00)
2 slags drinks (gin & tonic – mohjito) skænkes I baren (18.00 til 01.00)
Natmad (se menuer)
Borde dækket med stofdug – lys – friske blomster
pris pr person 899,-
Minimums Antal for at lukke cafeen er 50 couverter
Ekstra:
Opdækning af borde i stofdug og med lys og servietter og blomster pris pr person 25,-
Velkomst drinks & snacks pris pr person 45,-
Natmad pris pr person 45 ,-
Lukke cafeen under 50 cuv. 5000 ,-
Buffet værftet
Buffet 1
Salat m/ bagt laks og citron og rejer og dildcreme
Carpaccio af okse med parmesan og trøffel og salater
Rejesalat med spidskål og rød dressing og rogn
Saftigt kalkun overlår marineret i sennep og honning
Rosa stegt oksecuvette m/ saute af årstidens grønt
kraftig sauce af rødvin & okseglace
små kartofler vendt med pesto og krydderurter og rygesalt
saftig Rødbede/Chokolade kage med vanilje creme og bær
329,-
Buffet 2
Lakse Carpaccio med urtemayo – citron – fennikel crudite
Tun mousse & sprøde salater
Små reje cocktail
Helstegt kalveculotte & glaserede rødder
Svinemørbrad med svampe og bacon
Kylling bryst vendt i citron og chutney og urter
Stegte små kartofler med citronskal og urter
Tomat salat med syltede rødløg og feta
Salat med vandmelon og feta og basilikum
Sommer trifli af rabarber og bær med vaniljecreme og crunch
Pris 379,-
Buffet 3 (koldt bord)
2 slags sild
Bagt laks med rejer og salat
Charcutteri fad med pølser og pate
Lun leverpostej med bacon og svampe
hønsesalat m/ svampe og rødløg og sennep
Roastbeef af okse ball tip steg med pickles og peberrod
Kartoffel salat med krydderurter og senneps creme
Frugt salat med chokolade og vanilje creme
Pris 289,-
Receptions buffet
Rugbrøds stave med lakrids og spidskommen
Grøntsags stænger
2 slags dip
Reje spyd med koriander og lime samt vandmelon
Kylling spyd med ananas og karrycrunch
Bruschettas med svampe og gedeost samt syltede rødløg
Gulerods kage med krydderier og flødeost
oliven og grillede grøntsager
Pris 289,-
Minimums antal = 20 personer på alle menuer og buffeter
Minimums antal for at lukke restauranten er 50 personer
GOURMET MENU !!
5 Retters / Tallerken anretning
1 Ret: (forret)
tartar af jomfruhummer & rimmet torsk – rogn – sne – wasabi emulsion – falsk jord
2 Ret: (mellemret)
carpaccio af oksemørbrad – trøffel – parmezan chips – krydderurter – blomster – pinjekerner
3 Ret: (hovedret)
sousvide oksecuvette – confit a løg – broccolicreme – grillede skorzonnerødder – persilleglace
4 Ret: (ost)
Danske oste – nøddecrunch – timian/honning – balsamico – figner
5 Ret: (dessert)
brombær sorbet – kondenseret mælk – pistache crumble – porcheret pære – pistache skum
pris pr person 479,- kr.
*inklusiv fri bar i 3 timer (øl-vand-vin) pris pr person 729,- kr.
inklusiv “fuld pakke” pris pr person 899,- kr.
Brunch Buffet:
Røræg/omeletter
Bacon
Brunch pølser
Frikadeller
Græsk yogurt med hjemmelavet müsli & bær
Lun leverpostej med stegte svampe & bacon
Salat m/bagt laks & rejer
Pålægsfad
Marmelade
Smør
Skiveost
Skåret frugt fra årstiden
Pandekager
Rugbrød
Blandede lækre mørke & lyse brød
Croissant
M.m.
Brunch 199,- kr pr. person (uden drikkevarer)
—————————————————————-
Ad Libitum af kaffe og te
pris pr. person 249,-
Minimums Antal v/brunch er 40 personer
Drikkevarer til Selskaber:
Kolde drikke:
Fadøl lille 30,- stor 55,-
Special øl på flaske 55,-
Alm øl på flaske 33 cl. 30,-
Sommersby 40,-
Sodavand på flaske 25,-
Appelsinjuice 30,-
Æblejuice 30,-
Hyldeblomstsaft 30,-
Varme drikke:
Alm. Kaffe /Te 25,-
Stempelkaffe lille 30,- stor 40,-
Kande Te lille 25,- stor 35,-
Chai latte 40,-
Cafe latte – Au lait – Cappucino Enkelt 30,- dobbelt 40,-
Espresso Enkelt 20,- dobbelt 25,-
Varm chokolade m/flødeskum 40,-
Irish coffe m/2cl. whiskey 65,-
Hvidvine: Glas/Flaske
Viu Manent – Sauvignon Blanc Reserva 40,-/189,-
Corte Giara Allegrini – chardonnay IGT 239,-
Riesling Alsace 269,-
Rosévine: Glas/Flaske
Note Bleu Cotes de Procence St-Tropez 45,-/199,-
Geil Fruhburgunder Mosel Tyskland 55,-/239,-
Rødvine: Glas/flaske
VIU MANENT cabernet sauvignon 40,-/189,-
Chateau Pesquie Les Terrasses Rouge 50,-/239,-
Barberesco Cantina Terre del barolo 279,-
Corte Giara Allegrini Ripasso Valpolicella 319,-
Dessertvin & Avec: Glas/flaske
Dessert Øl no.5 Bryghus 14% 35,-/129,-
Bailey´s 3 cl. 45,-/299,-
Cognac Braastad xo 3 cl. 65,-
*Prop priser på vin er 100,- kr. pr flaske man selv medbringer
*Prop priser på avec & spiritus 249,-
DER BETALES PR. ÅBNET FLASKE (70 CL) HVIS MAN SELV MEDBRINGER DRIKKEVARER
NATMAD:
Biksemad m/spejlæg og hjemmesyltede rødbeder
Chilli con carne m/nachos
Grillpølser og brød + tilbehør
Charcutterifad m/pølser – skinke – pate M.m.
Som Natmad til arrangement
pris pr person 45,- kr.
Som husmandskost/ret
Pris pr. Person 149,-
Sandwich og Anretninger
Trekant sandwich
Pris pr. Person 40,-
Store sandwich
Pris pr person 59,-
Landgangs flutes (4 slags pålæg)
Pris pr. Person 79,-
Tappas anretning
Pris pr. Person 99,-
Kold platte (frokost platte)
Pris pr. Person 139,-
Croissants m/fyld (hønsesalat – laksemousse – tunmousse)
Pris pr person 65,-
Der er mange muligheder:
ost/skinke – laks/guacamole – choricio/pesto – dyrlægens natmad
hønsesalat m/ bacon – kylling/karrysalat – serrano skinke og brieost
tun mousse – vegetar M.m.
Mødepakker på 1 sal
fra kl. 8.00 til 14.00
minimum 10 personer
1: let morgenmad – kaffe & te buffet – vand – frugt.
79,-
2: let morgenmad – sandwich – kaffe/te buffet – vand – frugt
99,-
3: frokost tallerken – kaffe/te – vand – 1 drikkevare
129,-
Der er stor fladskærm og alle tilslutnings muligheder
plads til 40 personerLille Pakke:
Buffet eller 3 retters menu – Velkomst drink & snacks
fri bar i husets (øl – vand – vin) i 3 timer
pris: 449,-
Stor pakke:
Buffet eller 3 retters menu – Velkomst drink & snacks – kaffe/kage buffet
fribar i husets øl-vand-vin i 4 timer
pris 589,-
Fuld pakke:
Velkomst drink & snacks v/ankomst
Forret på tallerken – Stor buffet (se menuer)
Kaffe & te som buffet
Avec til kaffen (baileys – portvin – cognac)
Husets Rød & Hvidvin på bordene – øl & vand på flaske som drikkevare buffet med isterninger (tag selv) 17.00 til 01.00)
2 slags drinks (gin & tonic – mohjito) skænkes I baren (18.00 til 01.00)
Natmad (se menuer)
Borde dækket med stofdug – lys – friske blomster
pris pr person 899,-
Minimums Antal for at lukke cafeen er 50 couverter
Ekstra:
Opdækning af borde i stofdug og med lys og servietter og blomster pris pr person 25,-
Velkomst drinks & snacks pris pr person 45,-
Natmad pris pr person 45 ,-
Lukke cafeen under 50 cuv. 5000 ,-
Buffet værftet
Buffet 1
Salat m/ bagt laks og citron og rejer og dildcreme
Carpaccio af okse med parmesan og trøffel og salater
Rejesalat med spidskål og rød dressing og rogn
Saftigt kalkun overlår marineret i sennep og honning
Rosa stegt oksecuvette m/ saute af årstidens grønt
kraftig sauce af rødvin & okseglace
små kartofler vendt med pesto og krydderurter og rygesalt
saftig Rødbede/Chokolade kage med vanilje creme og bær
329,-
Buffet 2
Lakse Carpaccio med urtemayo – citron – fennikel crudite
Tun mousse & sprøde salater
Små reje cocktail
Helstegt kalveculotte & glaserede rødder
Svinemørbrad med svampe og bacon
Kylling bryst vendt i citron og chutney og urter
Stegte små kartofler med citronskal og urter
Tomat salat med syltede rødløg og feta
Salat med vandmelon og feta og basilikum
Sommer trifli af rabarber og bær med vaniljecreme og crunch
Pris 379,-
Buffet 3 (koldt bord)
2 slags sild
Bagt laks med rejer og salat
Charcutteri fad med pølser og pate
Lun leverpostej med bacon og svampe
hønsesalat m/ svampe og rødløg og sennep
Roastbeef af okse ball tip steg med pickles og peberrod
Kartoffel salat med krydderurter og senneps creme
Frugt salat med chokolade og vanilje creme
Pris 289,-
Receptions buffet
Rugbrøds stave med lakrids og spidskommen
Grøntsags stænger
2 slags dip
Reje spyd med koriander og lime samt vandmelon
Kylling spyd med ananas og karrycrunch
Bruschettas med svampe og gedeost samt syltede rødløg
Gulerods kage med krydderier og flødeost
oliven og grillede grøntsager
Pris 289,-
Minimums antal = 20 personer på alle menuer og buffeter
Minimums antal for at lukke restauranten er 50 personer
GOURMET MENU !!
5 Retters / Tallerken anretning
1 Ret: (forret)
tartar af jomfruhummer & rimmet torsk – rogn – sne – wasabi emulsion – falsk jord
2 Ret: (mellemret)
carpaccio af oksemørbrad – trøffel – parmezan chips – krydderurter – blomster – pinjekerner
3 Ret: (hovedret)
sousvide oksecuvette – confit a løg – broccolicreme – grillede skorzonnerødder – persilleglace
4 Ret: (ost)
Danske oste – nøddecrunch – timian/honning – balsamico – figner
5 Ret: (dessert)
brombær sorbet – kondenseret mælk – pistache crumble – porcheret pære – pistache skum
pris pr person 479,- kr.
*inklusiv fri bar i 3 timer (øl-vand-vin) pris pr person 729,- kr.
inklusiv “fuld pakke” pris pr person 899,- kr.
Brunch Buffet:
Røræg/omeletter
Bacon
Brunch pølser
Frikadeller
Græsk yogurt med hjemmelavet müsli & bær
Lun leverpostej med stegte svampe & bacon
Salat m/bagt laks & rejer
Pålægsfad
Marmelade
Smør
Skiveost
Skåret frugt fra årstiden
Pandekager
Rugbrød
Blandede lækre mørke & lyse brød
Croissant
M.m.
Brunch 199,- kr pr. person (uden drikkevarer)
—————————————————————-
Ad Libitum af kaffe og te
pris pr. person 249,-
Minimums Antal v/brunch er 40 personer
Drikkevarer til Selskaber:
Kolde drikke:
Fadøl lille 30,- stor 55,-
Special øl på flaske 55,-
Alm øl på flaske 33 cl. 30,-
Sommersby 40,-
Sodavand på flaske 25,-
Appelsinjuice 30,-
Æblejuice 30,-
Hyldeblomstsaft 30,-
Varme drikke:
Alm. Kaffe /Te 25,-
Stempelkaffe lille 30,- stor 40,-
Kande Te lille 25,- stor 35,-
Chai latte 40,-
Cafe latte – Au lait – Cappucino Enkelt 30,- dobbelt 40,-
Espresso Enkelt 20,- dobbelt 25,-
Varm chokolade m/flødeskum 40,-
Irish coffe m/2cl. whiskey 65,-
Hvidvine: Glas/Flaske
Viu Manent – Sauvignon Blanc Reserva 40,-/189,-
Corte Giara Allegrini – chardonnay IGT 239,-
Riesling Alsace 269,-
Rosévine: Glas/Flaske
Note Bleu Cotes de Procence St-Tropez 45,-/199,-
Geil Fruhburgunder Mosel Tyskland 55,-/239,-
Rødvine: Glas/flaske
VIU MANENT cabernet sauvignon 40,-/189,-
Chateau Pesquie Les Terrasses Rouge 50,-/239,-
Barberesco Cantina Terre del barolo 279,-
Corte Giara Allegrini Ripasso Valpolicella 319,-
Dessertvin & Avec: Glas/flaske
Dessert Øl no.5 Bryghus 14% 35,-/129,-
Bailey´s 3 cl. 45,-/299,-
Cognac Braastad xo 3 cl. 65,-
*Prop priser på vin er 100,- kr. pr flaske man selv medbringer
*Prop priser på avec & spiritus 249,-
DER BETALES PR. ÅBNET FLASKE (70 CL) HVIS MAN SELV MEDBRINGER DRIKKEVARER
NATMAD:
Biksemad m/spejlæg og hjemmesyltede rødbeder
Chilli con carne m/nachos
Grillpølser og brød + tilbehør
Charcutterifad m/pølser – skinke – pate M.m.
Som Natmad til arrangement
pris pr person 45,- kr.
Som husmandskost/ret
Pris pr. Person 149,-
Sandwich og Anretninger
Trekant sandwich
Pris pr. Person 40,-
Store sandwich
Pris pr person 59,-
Landgangs flutes (4 slags pålæg)
Pris pr. Person 79,-
Tappas anretning
Pris pr. Person 99,-
Kold platte (frokost platte)
Pris pr. Person 139,-
Croissants m/fyld (hønsesalat – laksemousse – tunmousse)
Pris pr person 65,-
Der er mange muligheder:
ost/skinke – laks/guacamole – choricio/pesto – dyrlægens natmad
hønsesalat m/ bacon – kylling/karrysalat – serrano skinke og brieost
tun mousse – vegetar M.m.
Mødepakker på 1 sal
fra kl. 8.00 til 14.00
minimum 10 personer
1: let morgenmad – kaffe & te buffet – vand – frugt.
79,-
2: let morgenmad – sandwich – kaffe/te buffet – vand – frugt
99,-
3: frokost tallerken – kaffe/te – vand – 1 drikkevare
129,-
Der er stor fladskærm og alle tilslutnings muligheder
plads til 40 personer