Konstant på mærkerne

Opdateringer

opdatering af hjemmesiden

Allan og eleverne taler om dagens opgaver, og opdaterer også hjemmesiden

Menukort og hjemmeside bliver jævnligt opdateret af elever og ansatte på Værftscaféen. Samtidig med at personale og elever forbereder dagens lækre menuer, bliver der også kastet et blik på indholdet på hjemmesiden og den trykte menu. Er der tekst og indhold der skal opdateres; skal der printes nye og friske menuer; kan vi gøre det bedre?
Vi bestræber os på at være 100% klar til at servicere vores kunder – både dem der er her fysisk og dem der tjekker os ud på nettet.

Vi er klar!

Hver dag møder søde, servicerende men også lærevillige elever ind til dagens arbejde. Det giver sig selv, at da vi er en skole med elever, så forekommer der også fejl fra tid til anden, men i det store hele gør vi vores allerbedste for at I kunder skal føle jer velkomne og godt behandlet.
Dette i kombination med vores bud på fantastisk mad, må være en positiv oplevelse.

Vi glæder os til at byde velkommen her i dette skønne, men måske lidt blæsende efterår ’17

Udgivet i Nyhed